Инфо-дан у Културном Центру Вршац

Инфо-дан у Културном Центру Вршац

13/11/2015

19/11/2015
Антена Деска Креативна Европа Србија у сарадњи са Културним центром Вршац 19. новембра 2015. године, са почетком у 11 часова, организује Инфо-дан о програму Креативна Европа.

На Инфо-дану биће представљене активности Деска и Антене Деска Креативна Европа Србија, Програм Креативна Европа као и досадашњи успеси Србије на конкурсима највећег европског програма за пројекте из области културе.
Циљ Инфо-дана је анимирање што већег броја установа и организација у Србији да учествују у Програму Креативна Европа. Посвећен је представницима свих установа и организација у култури из Вршца и места у окружењу – јавним установама културе, организацијама цивилног друштва које се баве културом, образовним, научним и истраживачким установама, као и самосталним уметницима, кустосима и менаџерима у култури.

Креативна Европа је програм Европске уније намењен пројектима из области културе који траје од 2014. до 2020. године са укупним буџетом од 1,46 милијарди евра који је у потпуности доступан институцијама и организацијама из Србије.

Позивамо вас да присуствујете нашем Инфо-дану, учествујете у разговору и сазнате више о могућностима за финансирање пројеката из области културе.

Програм Инфо-дана

11.00 – 11.45
Представљање Антене Деска Креативна Европа Србија и досадашњих успешних резултата из Србије – Лука Кулић, Координатор Антена Деска КЕ Србија

11.45 – 12.15
Представљање Програма Креативна Европа и потребне документације за аплицирање – Драгана Срећков, Пројектна менаџерка Антене Деска КЕ Србија

12.15 – 13.00
Питања и дискусија