Радионица: Уметност за све или како укључити лица лишена слободе и малолетне преступнике у програме у култури

Радионица: Уметност за све или како укључити лица лишена слободе и малолетне преступнике у програме у култури

23/04/2019

Историјски архив Новог Сада, 17. мај у 16ч

Коме је намењенa?
Ова радионица је намењена професионалцима из установа културе, као и уметницима и активистима из невалдиног сектора који до сада ретко или никад нису имали прилике да лица лишена слободе и/малолетне преступнике укључе у своје постојеће програме или креирају неке нове програме само за њих.

Која знања и вештине учесници стичу?
Учесници ће на радионици имати прилике да се упознају са богатом праксом АпсАрт Центра за позоришна истраживања, али и да кроз радионичарски приступ отворе могућности за креирање оваквих програма у оквиру својих институција или организација.

Заједно ћемо размењивати идеје, осмишљавати, повезивати, предочавати изазове и пробати да на крају радионице изађемо са неколико конкретних предлога и охрабрени за будућу реализацију.

Трајање радионице 3 часа.

Како се пријавити за учешће?
Потребно је послати пријаву која садржи име и презиме учесника, као и назив установе/организације коју представља, на електронску адресу reg.kreativnaevropa@gmail.com. Рок за пријаву је недеља 12. мај у поноћ. Одабрани учесници биће обавештени о детаљима учешћа путем мејла најкасније до понедељка 13. маја.

Ко води радионицу?
Радионицу води Александра Јелић позоришна и филмска редитељка и извршна директорка АпсАрт Центра за позоришна истраживања (www.apsart.org).