Деск на OPENS FundCon 2019 у Новом Саду

Деск на OPENS FundCon 2019 у Новом Саду

17/09/2019

OPENS FundCon је фандрејзинг конгрес који се одржава у Новом Саду од 20. до 22. септембра. Конгрес организује Омладинска престоница Европе Нови Сад 2019, а окупиће друштвено одговорне компаније, фондације, амбасаде, представнике ЕУ фондова и организације цивилног друштва.

Агенда конгреса дизајнирана је тако да одговори на потребе цивилног сектора, подстакне дискусије и пружи различите углове посматрања теме одрживости. Први дан конгреса посвећен је маркетинг стратегијама, други дан конгреса резервисан је за фандрејзинг, а трећи дан посвећујемо људским ресурсима. Програм чини низ радионица, мастеркласова, сесија, панела и ресурс кафеа.

Цео програм је првенствено намењен представницима организација цивилног друштва из Србије, канцеларија за младе, али и представницима компанија које желе да започну друштвено одговорно пословање, представницима институција као и појединцима који се баве пројектним менаџментом, што значи да се може пријавити и више људи испред једне организације.

Учесници ће имати прилику да прикупе знања, идеје и контакте, као и да чују више о различитим програмима подршке.

У суботу 21. септембра, у оквиру другог дана конгреса, представници Култура Деска Србија представиће актуелне конкурсе, као и конкурсе који ће бити расписивани у оквиру програма Креативна Европа у наредном периоду. Позивамо представнике установе и организција у култури да се пријаве за учешће у радионици у оквиру које ћемо дискутовати о пројектним идејама за конкурсе програма Креативна Европа.

Детаљан план, програм, сатнице, као и начин регистрације можете пронаћи на сајту:
https://fundcon.opens2019.rs/