Извештавање у европским пројектима – шта треба знати?

Извештавање у европским пројектима – шта треба знати?

04/12/2019

Обавезна активност на сваком успешном европском пројекту у оквиру програма Креативна Европа је састављање и подношење финансијског и наративног извештаја о реализацији пројекта.

Задатак је сложенији када су у питању партнерски пројекти, а због све већег броја европских пројеката које реализују установе и организације из Србије, желимо да помогнемо у разрешавању свих правних и других недоумица.

Позивамо све заинтересоване, а нарочито оне организације које тренутно реализују пројекте у оквиру потпрограма Култура и МЕДИА Креативна Европа, да дођу и поделе своја искуства и добију одговоре на сва питања с којима се сусрећу у припреми извештаја.

Тренинг ће одржати Ана Ћосић, економисткиња и координаторка финансијских послова МЕДИА деска Србија, која има значајно искуство у овој области. Догађај се реализује у петак, 20. децембра у 14 часова у простору и у сарадњи с ЕУ инфо центром (Краља Милана 7).

За учешће је потребна претходна пријава, а можете се пријавити до уторка, 17. децембра: https://forms.gle/XB6GVZ63rTRtCRPW6

Видимо се у ЕУ инфо центру!