Инфо дани о конкурсу за Западни Балкан – нови градови

Инфо дани о конкурсу за Западни Балкан – нови градови

06/02/2020

У циљу што успешније припреме за конкурисање на тренутно отворени позив за пројекте сарадње на Западном Балкану, Култура деск Србија организује инфо дане у Крагујевцу, Књажевцу и Пироту, и то:

  • 12. фебруар у 13ч у простору Универзитета у Крагујевцу
  • 18. фебруар у 13ч у простору Завичајног музеја Књажевца
  • 19. фебруар у 13ч, у Пироту, у простору Управе града Пирота

Програм инфо дана чини презентација мисије програма и смерница новог конкурса за Западни Балкан о чему ће говорити Димитрије Тадић, руководилац Деска Креативна Европа Србија, као и разговор о пројектним идејама, односно како од идеје креирати успешну апликацију.

Очекујемо представнике/це установа и организација који припремају документацију за пријаву на конкурс за Западни Балкан, као и све заинтересоване професионалце у култури који желе да се информишу у обуче за конкурисање на програм Креативна Европа.

Култура деск Србија, као део Деска Креативна Европа Србија, је национална канцеларија која у Србији спроводи главни програм ЕУ за културу – Креативна Европа. Један од важних циљева Деска Креативна Европа Србија јесте давање доприноса деметрополизацији Србије, због чега се активности Деска одвијају не само ван Београда, већ и ван већих градских центара.

Срдачно вас поздрављaмо и очекујемо у на инфо данима!

Тим Култура деск Србија