Инфо дан о ЕУ програмима у Суботици

Инфо дан о ЕУ програмима у Суботици

28/10/2019

Пројекат „Подршка учествовању у ЕУ програмима“, који финансира Европска унија, у сарадњи са Развојном агенцијом Србије и Регионалом развојном агенцијом „ПАНОНРЕГ“ из Суботице, организује Инфо дан о ЕУ програмима (Креативна Европа, Хоризонт 2020, Европа за грађане и грађанке, Фискалис 2020, Еразмус+, EaSI, REC, Third Health Programme, COSME, EU Civil Protection Mechanism, Customs 2020).

Тим стручњака, са искуством у аплицирању и имплементацији пројеката финансираних из ЕУ програма, одржаће презентације о могуц́ностима аплицирања, о начинима за проналажење адекватних партнера, као и подобности за аплицирање са конкретним пројектом за циљани програм. Предавачи ће поделити и корисне линкове, као и изворе информисања за сваки програм.

Инфо дан намењен је представницима предузећа, агенција за регионални развој, пословних удружења и организација, локалних самоуправа, факултета, научних институција, невладиних организација и свима другима који су заинтересовани да аплицирају за учешће у неком ЕУ програму.

Инфо дан биће одржан у среду, 13. новембра 2019. у 10 сати, у просторијама Отвореног универзитета Суботица у сали 211 на Тргу цара Јована Ненада 15.

Уколико сте заинтересовани да присуствујете Инфо дану о ЕУ програмима, потребно је да се пријавите до петка, 8. новембра 2019, на имејл a.sljivic@idi.ie. За све додатне информације, контакт особа је Александра Шљивић, коју можете контактирати на телефоне 011/334 21 08 и 061/605 95 54 или на наведени имејл.

Програм инфо дана можете преузети овде.