ИНФО ДАН О КОНКУРСУ ИНОВАТИВНЕ ЛАБОРАТОРИЈЕ

ИНФО ДАН О КОНКУРСУ ИНОВАТИВНЕ ЛАБОРАТОРИЈЕ

11/07/2022

С циљем да се пружи подстицај сарадњи различитих организација у пољу културе и аудиовизуелних делатности у погледу развијања иновативних дигиталних решења (алата, методологија или модела) у домену зелених или иновативних образовних пракси, до 7. септембра је отворен Јавни позив за иновативне лабораторије у оквиру програма Креативна Европа.

Деск Креативна Европа Србија организује инфо дан на тему овог конкурса у петак, 15. јула у 12ч у простору Креативног хаба Нова Искра (Цара Уроша 18) у Београду. О смерницама конкурса, идејном и финансијском планирању пројеката и могућностима за проналажење партнера говориће тим Деска Креативна Европа Србија.

На конкурс се могу пријавити различите врсте установа и организација које делују у пољу уметности, културе и аудиовизуелних делатности, стога позивамо све заинтересоване професионалце у култури се пријаве.

Пријаве учешћа су обавезне путем кратког онлајн формулара.

Тим Деска Креативна Европа Србија пружа саветодавну подршку свима који планирају да конкуришу, а у наредном периоду биће отворени позиви за семинаре и тренинге за овај и друге конкурсе програма Креативна Европа.