Инфо дан о програму Креативна Европа у Чачку

Инфо дан о програму Креативна Европа у Чачку

24/02/2020

Деск Креативна Европа Србија у сарадњи са Уметничком галеријом „Надежда Петровић“ организује инфо дан о програму Креативна Европа и тренутно отвореном конкурсу „Јачање културне сарадње и конкурентности културних и креативних индустрија Западног Балкана“, у петак, 28. фебруара, у 13 часова у простору галерије (Цара Душана 6).

У циљу адекватног информисања културне јавности о програму и конкурсној процедури, односно како на најлакши начин обезбедити финансијску подршку у оквиру програма, говориће Димитрије Тадић, руководилац Деска Креативна Европа Србија.

Презентација је намењена представницима установа и организација у култури из Чачка и околних места – руководиоцима и запосленима у музејима, позориштима, библиотекама, архивима, културним центрима и другим установама културе и организацијама цивилног друштва.

Биће речи о приоритетима програма, условима за конкурисање и специфичним питањима која се односе на досадашње учешће Србије у програму. Догађај је уједно и прилика да се разговара о пројектним идејама установа и организација из Чачка.

Програм инфо дана:

13.00 – 14.00 Представљање програма Креативна Европа и Конкурса за културну сарадњу на Западном Балкану, Димитрије Тадић, руководилац Деска Креативна Европа Србија

14.00 – 14.15 Пауза

14.15 – 15.00 Разговор о пројектним идејама, бодовању и конкурсној процедури