Инфо-дан у Мокрину

Инфо-дан у Мокрину

16/11/2018

С обзиром на то да је отворен јавни позив за подношење пројеката у оквиру Европских пројеката сарадње програма Креативна Европа, Антена Култура Деска Креативна Европа Србија организује Инфо дан у Мокрину, 3. децембра са почетком у 11 часова. Инфо дан ће бити одржан у простору Мокрин Хауса.

Инфо-дани су промотивни догађаји Антена Kултура Деска Kреативна Европа Србија на којима се представљају активности Антене Kултура Деска Kреативна Европа Србија, програм Kреативна Европа као и актуелни конкурси.

Током Инфо-дана, Антена ће представити приоритете и циљеве програма, основне карактеристике и обавезне услове за конкурисање, значај овог програма за институције и организације из области културе из Србије и конкретне могућности када је у питању интернационализација активности и пројеката из културе Србије. Инфо дан је посвећен представницима свих установа и организација у култури из Кикинде и места у окружењу – јавним установама културе, организацијама цивилног друштва које се баве културом, образовним, научним и истраживачким установама, као и самосталним уметницима, кустосима и менаџерима у култури.

Позивамо вас да присуствујете и учествујете у разговору како бисте сазнали више о могућностима за финансирање пројеката из области културе.