Инфо-дан у Савременој галерији Суботица

Инфо-дан у Савременој галерији Суботица

16/11/2018

С обзиром на то да је отворен јавни позив за подношење пројеката у оквиру Европских пројеката сарадње програма Креативна Европа, Антена Култура Деска Креативна Европа Србија организује Инфо дан у Суботици, 19. новембра са почетком у 11 часова. Инфо дан ће бити одржан у Савременој галерији Суботица.

Током Инфо-дана, Антена ће представити приоритете и циљеве програма, основне карактеристике и обавезне услове за конкурисање, значај овог програма за институције и организације из области културе из Србије и конкретне могућности када је у питању интернационализација активности и пројеката из културе Србије. Инфо дан је посвећен представницима свих установа и организација у култури из Суботице и места у окружењу – јавним установама културе, организацијама цивилног друштва које се баве културом, образовним, научним и истраживачким установама, као и самосталним уметницима, кустосима и менаџерима у култури.

Позивамо вас да присуствујете и учествујете у разговору како бисте сазнали више о могућностима за финансирање пројеката из области културе.

Инфо-дани су промотивни догађаји Антена Kултура Деска Kреативна Европа Србија на којима се представљају активности Антене Kултура Деска Kреативна Европа Србија, Програм Kреативна Европа као и актуелни конкурси.