Објављена је листа учесника семинара у Тршићу

Објављена је листа учесника семинара у Тршићу

25/07/2018

Представници двадесет три установe и организацијe из Србије имаће прилику да учествују на семинару припреме предлога пројеката за програм Креативна Европа, који се организује у сарадњи са Центром за културу „Вук Караџић“ у Тршићу, од 1. до 4. августа.

Међу њима је једанаест јавних установа:

Историјски архив у Панчеву; Музиколошки институт САНУ, Београд; Народна библиотека „Радислав Никчевић, Јагодина; Народни музеј Топлице, Прокупље; Позориште младих, Нови Сад; Библиотека „Димитрије Туцовић, Лазаревац; Народни музеј Лесковац; Архитектонски факултет, Универзитета у Београду; Етнографски музеј, Београд; Ланцеларија за локални економски развој, Лозница; Културни центар Шабац,

и дванаест организација цивилног друштва:

Удружење грађана „Artysh:Lab“, Београд; Удружење грађана „Буди активан 16“, Прешево; Удружење грађана „Инклузивна мрежа“, Београд; Удружење грађана „Да се зна!“, Београд; Удружење грађана „Ваљевска културна мрежа (Вакум)“, Ваљево; Удружење грађана „ИнАрт“, Београд; Београдско салонско позориште, Београд; Алтернативни уметнички простор „Квака 22“, Београд; Удружење грађана „Музикон“, Београд; Позориште лектира „Владимир Јевтовић“, Београд; Удружење грађана „World Music Асоцијација Србије“, Београд и Издавачка кућа „Еволута“, Београд.

На отворени позив за учешће у семинару пристигло је 48 пријава. Због ограничених временских и смештајних капацитета нисмо у прилици да прихватимо све пријаве, и зато позивамо представнике установа и организација које нису међу овогодишњим учесницима да се прате наредне догађаје Деска. У октобру ове године Антена Деска Креативна Европа Србија ће организовати семинар за писање пројеката и то може бити нова прилика за све заинтересоване.

Захваљујемо се свима на интересовању и пријавама, а учесницима семинара желимо успешан рад на пројектним идејама и остваривање дугорочних професионалних веза на семинару у Тршићу!

Овде можете преузети програм семинара и списак учесника