Продужен рок конкурса за Европске платформе

Продужен рок конкурса за Европске платформе

24/03/2017

Обавештавамо вас да је рок за подношење пријава на конкурс за Европске платформе померен на 27. април 2017. године у 12 часова по средњеевропском времену.

Европске платформе подразумевају развој:

– мобилности и видљивости стваралаца и уметника, посебно оних на почетку каријере и без значајног међународног искуства;

– активности с европском димензијом, које промовишу аутентичне европске вредности, посебно које олакшавају приступ ненационалном европским делима, и то путем међународних турнеја, догађаја, изложби, фестивала итд;

– стратегија комуникације и брендирања, , укључујући , где је то могуће , стварање европске етикете квалитета (или другог одговарајућег признања квалитета) ради идентификације и промоције чланова платформе који су показали велику посвећеност раду и високо квалитетне резултате који се тичу специфичних циљева платформе и општих циљева програма Креативна Европа, доприносећи развоју публике кроз екстензивну употребу информација, комуникационих технологија и иновативних приступа.

Услове конкурса и упутства за аплицирање можете погледати овде.

Тим Деска Креативна Европа Србија вам може помоћи у разјашњавању пропозиција конкурса и припреме апликације. Јавите се да закажемо састанак.