Резултати позива за учешће у обуци у Андревљу

Резултати позива за учешће у обуци у Андревљу

17/10/2018

На овогодишњи позив за учешће у обуци за писање пројеката, коју организује Антена Култура деска Србија, пристигао је велики број пријава из целе земље. Захваљујемо се свима на интересовању и послатим пријавама.

Због ограничених временских и смештајних капацитета нисмо у прилици да прихватимо све пријаве. Листу учесника можете погледати овде. Радујемо се заједничком раду на пројектима у оквиру радионица и предавања!

Теме којима ће се семинар бавити су савремене праксе и концепти у међународној културној сарадњи; менаџмент међународних пројеката; европска културна политика и приоритети програма Креативна Европа. У оквиру програма семинара представници Деска Креативна Европа Србија Нина Михаљинац и Милан Ђорђевић, Мина Радмиловић Пјевац, Драгана Срећков и Јована Рапајић, говориће о приликама које пружа програм Креативна Европа. Такође, Марија Поповић из Студентког културног центра Новог Сада и представница пројекaта Be SpectACTive! и Aerowaves, говориће о финансијском планирању пројеката, а Александра Добрин из Културног центра „Младост“ Футог ће представити искуство конкурисања и лидерског управљања пројектом Make it new!, такође подржаног програмом Креативна Европа.

Позивамо све оне који се нису нашли међу одабрним учесницима да нам се јаве да закажемо виђање и разговарамо о могућностима конкурисања, као и да прате најаве наших наредних догађаја које ћемо организовати у циљу што боље припреме пројеката домаћих установа и организацију у култури.