Резултати позива за учешће у обуци у Андревљу

Резултати позива за учешће у обуци у Андревљу

09/10/2019

На овогодишњи позив за учешће у обуци за писање пројеката, коју организује Антена Култура деска Србија, пристигао је велики број пријава из целе земље. Захваљујемо се свима на интересовању и послатим пријавама.

Због ограничених временских и смештајних капацитета нисмо у прилици да прихватимо све пријаве. Листу учесника можете погледати овде. Радујемо се заједничком раду на пројектима у оквиру радионица и предавања.

Теме којима ће се семинар бавити су савремене праксе и концепти у међународној културној сарадњи; менаџмент међународних пројеката; европска културна политика и приоритети програма Креативна Европа. У оквиру програма семинара представници Деска Креативна Европа Србија Димитрије Тадић и Милан Ђорђевић ће говорити о мисији програма и актуелним приликама за конкурисање, представник пројекта Troubadorurs2020 Дејан Вујиновић ће говорити о искуству конкурисања и реализацији пројекта, Јована Рапајић и Драгана Срећков, представнице Антена канцеларије Култура деска Србија говориће о конкурсној процедури и важним саветима за конкурисање, а Сенка Петровић, менаџерка пројеката Српског народног позоришта представиће пројекат Cross Opera који је подржан програмом Креативна Европа.

Листа учесника

Програм семинара

Позивамо све оне који се нису нашли међу одабрним учесницима да нам се јаве да закажемо виђање и разговарамо о могућностима конкурисања, као и да прате најаве наших наредних догађаја које ћемо организовати у циљу што боље припреме пројеката домаћих установа и организацију у култури.