Резултати позива за учешће у обуци у Андревљу

Резултати позива за учешће у обуци у Андревљу

20/02/2020

На основу јавног позива за достављање пријава за учешће у семинару за писање пројеката културне сарадње на Западном Балкану, који организује Антена Култура деска Србија у Андревљу, 2. и 3. марта 2020. године, одабрано је двадесетпет представника установа и организација у култури.

Прилику да представе своје пројектне идеје и учествују у програму обуке имаће представници Студентског културног центра Нови Сад, Факултета примењених уметности из Београда, Кластера модне и одевне индустрије FACTS из Београда, Удружења Културанова из Новог Сада, Факултета техничких наука из Новог Сада, Удружења Културни елемент из Београда, Удружења Културни фронт из Београда, ReCrafts кластера из Београда, Позоришта младих из Новог Сада, Стеријиног позорја из Новог Сада, Удружења Инк Фест из Новог Сада, Школе глуме и јавног наступа Шмиранти из Новог Сада, Синдиката новинара Србије из Београда, Покрета трећег доба из Ниша, Удружења Менса Србија из Београда и Европског кластера Alpe Adria Pannonia из Новог Сада.

Иако је пристигао велики број пријава, због ограничених временских и смештајних капацитета нисмо у прилици да прихватимо све пријаве. Захваљујемо се свима на интересовању и послатим пријавама.

Програм семинара чине презентације мисије програма и приоритета конкурса за културну сарадњу на западном Балкану, затим представљање искуства конкурисања и реализацији пројекта, писања буџета, конкурсне процедуре и разговор о пројектим идејама.

Списак учесника можете преузети овде.

Програм семинара можете преузети овде.

Видимо се у Андревљу!