Резултати позива за учешће у семинару на Андревљу

Резултати позива за учешће у семинару на Андревљу

19/10/2017

Листа са именима овогодишњих учесника семинара за писање пројеката на Андревљу je објављена. Захваљујемо се свима на великом интересовању и послатим пријавама.

Теме којима ће се семинар бавити су савремене праксе и концепти у међународној културној сарадњи, посебно у пољу креативних индустрија; менаџмент међународних пројеката; европска културна политика и приоритети програма Креативна Европа. У оквиру програма семинара предтавници Деска Креативна Европа Србија Димитрије Тадић, Нина Михаљинац, Милан Ђорђевић, Мина Радмиловић Пјевац и Јована Рапајић, говориће о приликама које пружа програм Креативна Европа, такође биће одржанa предавањa на тему Култура и креативне индустрије и финансијском планирању пројеката, као и радионички програм – презентације, консултације и разговор о предлозима пројеката.

Радујемо се заједничком раду на пројектима на планираним радионицама и предавањима. Овде можете преузети програм семинара, као и листу учесника.

Позивамо све оне који се нису нашли међу одабрним учесницима да нам се јаве да закажемо виђање и разговарамо о могућностима конкурисања, као и да прате најаве наших наредних догађаја усмерених ка припреми пројеката.