Резултати јавног позива за учешће у семинару “Програм Креативна Европа – припрема пројеката”

Резултати јавног позива за учешће у семинару “Програм Креативна Европа – припрема пројеката”

09/07/2020

Представници девет установа и организација из Србије имаће прилику да учествују на семинару припреме предлога пројеката за програм Креативна Европа, који се организује у сарадњи са Центром за културу „Вук Караџић“ у Тршићу, од 13. до 16. јула.

Деск Креативна Европа Србија сваке године организује семинар за писање пројеката у циљу што боље припреме пројеката установа и организација са којима ће конкурисати за подршку програма Креативна Европа, како ове године тако и наредних година.

Теме којима ће се семинар бавити су савремене праксе и концепти у међународној културној сарадњи, културној баштини и савременој уметности; менаџмент међународних пројеката; европска културна политика и приоритети програма Креативна Европа.

Семинар ће бити одржан у складу са прописаним мерама здравствене заштите, на отвореном простору у оквиру комплекса Знаменитог места Тршић.

Све установе и организације које нису међу овогодишњим учесницима позвамо да нам се јаве, како бисмо разговарали о предлозима идеја за пројекте. Тим Деск Креативна Европа Србија нуди могућност заказивања онлајн састанака путем Скајп и Зум апликација.

Захваљујемо се свима на интересовању, а учесницима семинара желимо успешан рад на пројектним идејама, те остваривање дугорочних професионалних веза на семинару у Тршићу!

Списак учесника семинара можете преузети овде.

Програм семинара можете преузети овде.