Учествујте у нашим наредним догађајима широм Србије

Учествујте у нашим наредним догађајима широм Србије

02/08/2019

Култура деска Србија и Антена Култура деска Србија током целе године организују бесплатне семинаре, радионице и инфо дане широм Србије, а такође присустни смо и на конференцијама, фестивалима и другим важним догађајима. Како бисте били благовремено информисани и како бисте се успешно припремили за актуелне конкурсе и оне који ће бити расписивани током године, желимо да вам скренемо пажњу на неке од наших наредних активности.

Следеће недеље, након семинара у Тршићу који организујемо од 5. до 8. августа, у петак 9. августа долазимо у Ниш, где ћемо у оквиру Nišville Jazz фестивала заједно с преставницима сектора културе из Ниша учествовати у трибини Џез и интеркултурализам. То је уједно и прилика да чујете више о новом конкурсу у оквиру иницијативе Музика покреће Европу, којом се подржава европска музичка разноликост и развој каријера младих извођача.

У последњој недељи августа, након отварања трећег и-Портунус конкурса за мобилност појединаца, Ева Блауте ће 26. августа у Београду говорити о условима конкурисања и како на најбољи начин саставити пријаву. Пријавите се за учешће и искористите могућност да успоставите контакт.

У октобру нас очекује још један семинар за писање пројеката који организујемо у Андревљу, као и инфо дани Антена деска у Руми (септембар), Врбасу (октобар) и Новом Саду.

Након Ниша и Новог Сада, Форум Креативна Европа 2019 биће организован и у Београду 7. и 8. новембра. Програм конференције ће бити објављен ускоро, а до тада се можете пријавити да учествујете у програму као вођа радионице на тему коју сами одредите, а која може бити корисна другим професионалцима у култури.

О осталим активностима Деска обавештаваћемо вас путем њузлетера, сајта и друштвених мрежа на којима смо пристуни.

Ако до краја године у оквиру свог фестивала, конференције или семинара, планирате окупљање професионалаца у култури који могу бити заинтересовани за програм Креативна Европа, јавите нам се, врло радо ћемо се одазвати и представити конкурсе програма Креативна Европа!