Јавне консултације – Last Check конкурсних пријава

Јавне консултације – Last Check конкурсних пријава

26/11/2018

Деск Креативна Европа Србија, у сарадњи са ЕУ инфо центром, организује јавне консултације о конкурисању на позив за европске пројекте сарадње 2019 програма Креативна Европа у уторак, 4. децембра у 14.30ч у ЕУ инфо центру (Краља Милана 7, Београд).

Позив је упућен установама и организацијама у култури које припремају пријаве за актуелни конкурсни позив, као лидери или партнери на европским пројектима сарадње. Програм догађаја чине сесије јавних консултација о питањима у вези с конкурсном процедуром (креирање PIC броја, ECAS налога, и електронског формулара), документацијом (најпре, садржајем одговора у конкурсном формулару и детаљном опису пројекта), финансијским и правним питањима (буџетски план, мандатно писмо, изјава части и уговор о сарадњи), а на примерима пројеката које пријављени учесници представе.

Позивамо све установе и организације у култури које имају намеру да конкуришу у овој години да се пријаве са предлозима пројеката у којима ће учествовати као лидерске или партнерске организације. Догађај је отворен и за све заинтересоване професионалце у култури који желе да се информишу и обуче за конкурисање на програм Креативна Европа.

Програм догађаја ће водити представници Деска Креативна Европа Србија: Димитрије Тадић, руководилац, Нина Михаљинац и Милан Ђорђевић, менаџери пројеката.

Молимо све заинтересоване да пријаве своје учешће до понедељка 3. децембра у подне, слањем пријаве (име и презиме, име установе/организације и контакт) на адресу kreativnaevropa@gmail.com.

Видимо се у ЕУ инфо центру!