Јавне консултације – last check конкурсних пријава

Јавне консултације – last check конкурсних пријава

21/04/2022

У оквиру програма Креативна Европа већ 12 недеља је отворен Конкурс за европске пројекте сарадње – за који се већ традиционално припрема велики број установа и организација из Србије да учествују као носиоци или партнери на предлозима пројеката.

Будући да је 5. мај рок за конкурисање и имајући у виду да се у последњим данима раде завршне припреме конкурсних пријава, организујемо јавне консултације у петак, 29. априла у 11 часова у простору ЕУ инфо центра у Београду (Краља Милана 7).

Питања, дилеме и проблеми с којима се суочавају сви који конкуришу биће окосница програма, а како бисмо на сва ваша питања имали одговоре, молимо вас да их упутите раније – до 27. априла, путем следећег упитника.

Уз представнике установа и организација у култури које имају намеру да конкуришу у овој години, позивамо и за све заинтересоване професионалце у култури који желе да се информишу и обуче за конкурисање на програм Креативна Европа да нам се придруже.

Програм догађаја ће водити представници Деска Креативна Европа Србија: Димитрије Тадић, руководилац и Милан Ђорђевић, менаџер пројеката.

Видимо се у ЕУ инфо центру!