Јавни позив за радионицу експертског тима из Француске: како до успешног конкурсања на програму Креативна Европа

Јавни позив за радионицу експертског тима из Француске: како до успешног конкурсања на програму Креативна Европа

24/03/2017

У оквиру трећег дана Форума Креативна Европа 2017, 20. априла у згради Аероклуба (Узун Миркова 4/2, Београд) са почетком у 11 часова, одржаће се радионица за писање европских пројеката сарадње коју ће водити тим професионалаца у области менаџмента у култури са Мастер програма “Management of international cultural projects” – University LUMIÈRE LYON 2 у Француској: Камиј Жутан (Camille Jutant), Сара Кордоније (Sarah Cordonnier), Селма Лариби (Selma Laribi), Пјер Брини (Pierre Brini), Паскал Бонијел Шалије (Pascal Bonniel Chalier).

Радионица је намењена свим запосленим у установама и организацијама у култури заинтересованим, који припремају пројекте за конкурсање на конкурс за Европске пројекте сарадње.

Главни део радионице биће посвећен раду у групама на пројектним идејама у односу на теме програма Креативна Европа: развој публике, мобилност, дигитализација и нови бизнис модели, а током радионице биће представљена искуства тима француских професионалаца у пројекту We Are Europe.

Пријаве за учешће у радионици су обавезне, a можете се пријавити до петка, 7. априла 2017. године.

Како бисте се пријавили за учешће у радионици потребно је да пошаљете пријаву са основним подацима о вашој организацији, именима учесника и описом пројектне идеје са обавезном назнаком на који приоритет програма Креативна Европа пројекат најпре одговара (развој публике, транснационална мобилност, дигитализација и нови бизнис модели) са којом бисте конкурсали на програм Креативна Европа у наредним позивима. Пријаве дужине до 5000 карактера на енглеском или француском језику треба послати на адресу kreativna.evropa.radionice@gmail.com.

Број учесника радионице је ограничен. Радни језик радионице је енглески. За све учеснике биће обезбеђен ручак у паузи.

Биографије тима који ће водити радионицу можете преузети овде.

Информацију о томе да ли је ваша пријава на радионицу прихваћена доставићемо вам до 15. априла.

Детаљан програм Форума Креативна Европа 2017 биће ускоро доступан на нашем сајту.