Tête-à-tête разговори о финансијско – административном планирању пројеката

Tête-à-tête разговори о финансијско – административном планирању пројеката

10/10/2022

Са почетком јесени и уласком у радни ритам, након летње паузе, добили смо најаве за расписе конкурса у оквиру програма Креативна Европа за наредну годину. Према прелиминарном плану расписивања конкурсних позива у оквиру потпрограма Култура, планирано је да Конкурс за европске пројекте сарадње буде расписан 17. новембра, а Конкурс за циркулацију књижевних дела 15. новембра.

Како се време за конкурисање приближава, овај период треба искористити како би се што боље припремили за писање пројекта. Имајући у виду да се највише недоумица јавља по питању финансијског и административног планирања пројекта, организујемо tête-à-tête разговоре о финансијско – административном планирању пројеката у пољу културе, информисања и медија, у четвртак, 13. октобра у 12ч, у ЕУ инфо центру у Београду (Краља Милана 7).

Припремите питања и понесите конкурсни материјал (иако је још у радној фази!) да уз кафу или чај и француске колаче погледамо пријаву и поразговарамо о дилемама и могућностима за унапређење. Одговоре на сва ваша питања даваће:

Ана Ћосић, финансијска менаџерка Деска Креативан Европа Србија
Димитрије Тадић, руководилац Деска Креативан Европа Србија
Уна Домазетоски, руководилац МЕДИА Деска Србија
Милан Ђорђевић и Мирјана Жарковић, менаџери пројекта Деск Креативна Европа Србија

Како бисмо за све заинтересоване планирали довољно времена молимо вас да попуните кратак упитник и тако се пријавите се за догађај.

Видимо се у ЕУ инфо центру!