Desk Kreativna Evropa Srbija organizuje obuku za konkurs za projekte saradnje (rok 1. oktobar)

Desk Kreativna Evropa Srbija organizuje obuku za konkurs za projekte saradnje (rok 1. oktobar)

06/09/2014

Drage koleginice i kolege,
Obaveštavamo vas da će Desk Kreativna Evropa Srbija organizovati obuku za apliciranje na otvoreni konkurs Programa Kreativna Evropa za podršku projektima evropske saradnje, 15. i 16. septembra 2014. godine u Kulturnom centru Reks, Jevrejska 16, Beograd.

Obuka je posvećena onim ustanovama/ organizacijama koje pripremaju dokumentaciju za prijavu na konkurs za podršku projektima evropske saradnje (http://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/funding/cooperation-projects-2015_en).

Ljubazno molimo sve zainteresovane da do 11. septembra u 12 časova prijave svoje učešće na adresu reg.kreativnaevropa@gmail.com i da u pismu navedu naziv ustanove/ organizacije, kao ime i prezime predstavnika ustanove/ organizacije. Ustanove i organizacije mogu da prijave do troje predstavnika.

Želeli bismo i da ovom prilikom najavimo da će Desk Kreativna Evropa Srbija do kraja godine organizovati više edukativnih programa i aktivnosti u Beogradu i Srbiji, koji će biti prilagođeni različitim nivoima stečenog iskustva domaćih profesionalaca pri apliciranju na programe EU za podršku projektima u kulturi, kao i onima koji nemaju nikakvog iskustva u apliciranju na ove konkurse.

Srdačno vas pozdravljamo i očekujemo u Reksu!

Desk Kreativna Evropa Srbija