Antena Deska Kreativna Evropa Srbija na Evropskom filmskom festivalu Palić

Antena Deska Kreativna Evropa Srbija na Evropskom filmskom festivalu Palić

03/08/2015

Antena Deska Kreativna Evropa Srbija u saradnji sa Festivalom Evropskog Filma Palić, organizovala je promociju programa Kreativna Evropa, 20. jula 2015. godine sa početkom u 10 časova. u okviru Festivala tokom pratećih dnevnih događaja na velikoj terasi na Paliću. Prezentacija je bila namenjena učesnicima i posetiocima festivala kao i medijima koji prate dešavanja na Festivalu.

U živoj festivalskoj atmosferi, posetioci, učesnici i predstavnici medija mogli su da se upoznaju sa programom Kreativna Evropa i da saznaju koje su mogućnosti u okviru javnih poziva za podnošenje projekata kada je u pitanju najveći evropski fond za projekte kulture.

U okviru obraćanja medijima, Luka Kulić je u razgovoru sa moderatorom Ivanom Aranđelovićem razgovarao o dosadašnjim uspesima aplikanata iz Srbije mogućnostima za finansiranje projekata iz oblasti kulture u narednim otvorenim pozivima u okviru programa Kreativna Evropa.

Predstavljanje programa Kreativna Evropa na Info štandovima predstavlja redovnu promotivnu aktivnost Antene Deska KE Srbija sa kojom ostvaruje veću vidljivost programa Kreativna Evropa i aktivnosti kancelarije, i takođe ostvaruje saradnju sa važnim kulturnim manifestacijama u zemlji.

Info štand i prezentaciju programa Kreativna Evropa su održali članovi tima Antene Deska KE Srbija – Luka Kulić, Jovana Rapajić i Dragana Srećkov. Deljeni su promotivni materijali programa Kreativna Evropa i razgovarano je sa pojedincima o mogućnostima finansiranja projekata iz oblasti kulture.