Info-dan u Kulturnom Centru Vršac

Info-dan u Kulturnom Centru Vršac

13/11/2015

19/11/2015
Antena Deska Kreativna Evropa Srbija u saradnji sa Kulturnim centrom Vršac 19. novembra 2015. godine, sa početkom u 11 časova, organizuje Info-dan o programu Kreativna Evropa.

Na Info-danu biće predstavljene aktivnosti Deska i Antene Deska Kreativna Evropa Srbija, Program Kreativna Evropa kao i dosadašnji uspesi Srbije na konkursima najvećeg evropskog programa za projekte iz oblasti kulture.
Cilj Info-dana je animiranje što većeg broja ustanova i organizacija u Srbiji da učestvuju u programu Kreativna Evropa. Posvećen je predstavnicima svih ustanova i organizacija u kulturi iz Vršca i mesta u okruženju – javnim ustanovama kulture, organizacijama civilnog društva koje se bave kulturom, obrazovnim, naučnim i istraživačkim ustanovama, kao i samostalnim umetnicima, kustosima i menadžerima u kulturi.

Kreativna Evropa je program Evropske unije namenjen projektima iz oblasti kulture koji traje od 2014. do 2020. godine sa ukupnim budžetom od 1,46 milijardi evra koji je u potpunosti dostupan institucijama i organizacijama iz Srbije.

Pozivamo vas da prisustvujete našem Info-danu, učestvujete u razgovoru i saznate više o mogućnostima za finansiranje projekata iz oblasti kulture.

Program Info-dana

11.00 – 11.45
Predstavljanje Antene Deska Kreativna Evropa Srbija i dosadašnjih uspešnih rezultata iz Srbije – Luka Kulić, koordinator Antena Deska KE Srbija

11.45 – 12.15
Predstavljanje programa Kreativna Evropa i potrebne dokumentacije za apliciranje – Dragana Srećkov, projektna menadžerka Antene Deska KE Srbija

12.15 – 13.00
Pitanja i diskusija