Radionica „Program Kreativna Evropa: od ideje do aplikacije“

Radionica „Program Kreativna Evropa: od ideje do aplikacije“

02/11/2016

Drage koleginice i kolege,

Obaveštavamo vas da će Desk Kreativna Evropa Srbija u saradnji sa Gradskom upravom grada Niša organizovati radionicu za apliciranje na konkurs Programa Kreativna Evropa za podršku projektima evropske saradnje, 3. i 4. novembra 2016. godine u Regionalnom centru Niš, Pariske komune bb.

Radionica je najpre posvećena onim ustanovama/ organizacijama koje pripremaju dokumentaciju za prijavu na konkurse programa Kreativna Evropa, ali i svim zainteresovanim profesionalcima u kulturi iz Nišavskog i okolnih okruga koji žele da se informišu i obuče za konkurisanje na program Kreativna Evropa.

Program je koncipiran tako da odgovara na sva važna pitanja u vezi sa konkurisanjem: koji konkursi postoje i kome su namenjeni; kako i gde pronaći partnere; koji su prioriteti programa i kako u skladu s njima osmisliti projekat; koji su sve projekti dobili podršku i zašto.
Prijave nisu potrebne, a kako će se u delu programa radionice razgovarati o idejama za konkurisanje, molimo sve zainteresovane za učešće da pripreme kratke opise projektnih ideje sa kojima bi konkursali na konkurse programa Kreativna Evropa.

Program radionice možete pogledati ovde.

Srdačno vas pozdravljamo i očekujemo u Regionalnom centru Niša!

Desk Kreativna Evropa Srbija