Projekti evropske saradnje 2017 – last check!

Projekti evropske saradnje 2017 – last check!

08/11/2016

Kultura Desk Kreativna Evropa Srbija u saradnji sa EU Info centrom u Beogradu, organizuje „Projekti evropske saradnje 2017 – last check!“ susret u sredu 16. novembra u 12 časova u EU Info centru Beоgrada, Kralja Milana 7.

Poziv je prvenstveno upućen svim ustanovama i organizacijama iz Srbije koje pripremaju konkursnu aplikaciju za Konkurs za evropske saradnje 2017, ali i svim zainteresovanima za konkurse programa Kreativna Evropa.

Na dnevnom sastanku će se razgovarati o konkursnim materijalima aplikanata koji će konkurisati za podršku programa Kreativna Evropa u ovom konkursnom roku, prolaziti kroz aplikacioni formular i budžet projekta.

Događaju mogu prisustvovati i svi zainteresovani za konkurisanje na konkurse programa Kreativna Evropa.

Prijave za učešće su obavezne, a svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem svog imena i ogranizacije ili ustanove koju predstavljaju na kreativnaevropa@kultura.gov.rs najkasnije do 15. novembra u 12 časova.

Desk Kreativna Evropa Srbija je implementaciono telo programa Kreativna Evropa, oformljeno u okviru Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Zadatak Deska je pružanje podrške ustanovama kulture i organizacijama civilnog društva u Republici Srbiji koje žele da obezbede učešće u programu Kreativna Evropa. Kultura desk Kreativna Evropa Srbija implementira potprogram Kultura, koji funkcioniše u okviru programa Kreativna Evropa.