Produžen rok konkursa za Evropske platforme

Produžen rok konkursa za Evropske platforme

24/03/2017

Obaveštavamo vas da je rok za podnošenje prijava na konkurs za Evropske platforme pomeren na 27. april 2017. godine u 12 časova po srednjeevropskom vremenu.

Evropske platforme podrazumevaju razvoj:

– mobilnosti i vidljivosti stvaralaca i umetnika, posebno onih na početku karijere i bez značajnog međunarodnog iskustva;

– aktivnosti s evropskom dimenzijom, koje promovišu autentične evropske vrednosti, posebno koje olakšavaju pristup nenacionalnom evropskim delima, i to putem međunarodnih turneja, događaja, izložbi, festivala itd;

– strategija komunikacije i brendiranja, , uključujući , gde je to moguće , stvaranje evropske etikete kvaliteta (ili drugog odgovarajućeg priznanja kvaliteta) radi identifikacije i promocije članova platforme koji su pokazali veliku posvećenost radu i visoko kvalitetne rezultate koji se tiču specifičnih ciljeva platforme i opštih ciljeva programa Kreativna Evropa, doprinoseći razvoju publike kroz ekstenzivnu upotrebu informacija, komunikacionih tehnologija i inovativnih pristupa.

Uslove konkursa i uputstva za apliciranje možete pogledati ovde.

Tim Deska Kreativna Evropa Srbija vam može pomoći u razjašnjavanju propozicija konkursa i pripreme aplikacije. Javite se da zakažemo sastanak.