Rezultati poziva za učešće u seminaru na Andrevlju

Rezultati poziva za učešće u seminaru na Andrevlju

19/10/2017

Lista sa imenima ovogodišnjih učesnika seminara za pisanje projekata na Andrevlju je objavljena. Zahvaljujemo se svima na velikom interesovanju i poslatim prijavama.

Teme kojima će se seminar baviti su savremene prakse i koncepti u međunarodnoj kulturnoj saradnji, posebno u polju kreativnih industrija; menadžment međunarodnih projekata; evropska kulturna politika i prioriteti programa Kreativna Evropa. U okviru programa seminara predtavnici Deska Kreativna Evropa Srbija Dimitrije Tadić, Nina Mihaljinac, Milan Đorđević, Mina Radmilović Pjevac i Jovana Rapajić, govoriće o prilikama koje pruža program Kreativna Evropa, takođe biće održana predavanja na temu Kultura i kreativne industrije finansijskom planiranju projekata i administraciji projekata, kao i radionički program – prezentacije, konsultacije i razgovor o predlozima projekata.

Radujemo se zajedničkom radu na projektima na planiranim radionicama i predavanjima. Ovde možete preuzeti program seminara, kao i listu učesnika.

Pozivamo sve one koji se nisu našli među odabrnim učesnicima da nam se jave da zakažemo viđanje i razgovaramo o mogućnostima konkurisanja, kao i da prate najave naših narednih događaja usmerenih ka pripremi projekata.