Objavljena lista učesnika seminara u Tršiću

Objavljena lista učesnika seminara u Tršiću

25/07/2018

Predstavnici dvadeset četiri ustanove i organizacije iz Srbije imaće priliku da učestvuju na seminaru pripreme predloga projekata za program Kreativna Evropa, koji se organizuje u saradnji sa Centrom za kulturu „Vuk Karadžić“ u Tršiću, od 1. do 4. avgusta.

Među njima je jedanaest javnih ustanova:

Istorijski arhiv u Pančevu; Muzikološki institut SANU, Beograd; Narodna biblioteka „Radislav Nikčević, Jagodina; Narodni muzej Toplice, Prokuplje; Pozorište mladih, Novi Sad; Biblioteka „Dimitrije Tucović, Lazarevac; Narodni muzej Leskovac; Arhitektonski fakultet, Univerziteta u Beogradu; Etnografski muzej, Beograd; Lancelarija za lokalni ekonomski razvoj, Loznica; Kulturni centar Šabac,

i dvanaest organizacija civilnog društva:

Udruženje građana „ARTYSH:LAB“, Beograd; Udruženje građana „Budi aktivan 16“, Preševo; Udruženje građana „Inkluzivna mreža“, Beograd; Udruženje građana „Da se zna!“, Beograd; Udruženje građana „Valjevska kulturna mreža (Vakum)“, Valjevo; Udruženje građana „InArt“, Beograd; Beogradsko salonsko pozorište, Beograd; Alternativni umetnički prostor „Kvaka 22“, Beograd; Udruženje građana „Muzikon“, Beograd; Pozorište lektira „Vladimir Jevtović“, Beograd; Udruženje građana „World Music Asocijacija Srbije“, Beograd i Izdavačka kuća „Evoluta“, Beograd.

Na otvoreni poziv za učešće u seminaru pristiglo je 48 prijava. Zbog ograničenih vremenskih i smeštajnih kapaciteta nismo u prilici da prihvatimo sve prijave, i zato pozivamo predstavnike ustanova i organizacija koje nisu među ovogodišnjim učesnicima da se prate naredne događaje Deska. U oktobru ove godine Antena Deska Kreativna Evropa Srbija će organizovati seminar za pisanje projekata i to može biti nova prilika za sve zainteresovane.

Zahvaljujemo se svima na interesovanju i prijavama, a učesnicima seminara želimo uspešan rad na projektnim idejama i ostvarivanje dugoročnih profesionalnih veza na seminaru u Tršiću!

Ovde možete preuzeti program seminara i spisak učesnika