Rezultati poziva za učešće u obuci u Andrevlju

Rezultati poziva za učešće u obuci u Andrevlju

17/10/2018

Na ovogodišnji poziv za učešće u obuci za pisanje projekata, koju organizuje Antena Kultura deska Srbija, pristigao je veliki broj prijava iz cele zemlje. Zahvaljujemo se svima na interesovanju i poslatim prijavama.

Zbog ograničenih vremenskih i smeštajnih kapaciteta nismo u prilici da prihvatimo sve prijave. Listu učesnika možete pogledati ovde. Radujemo se zajedničkom radu na projektima u okviru radionica i predavanja!

Teme kojima će se seminar baviti su savremene prakse i koncepti u međunarodnoj kulturnoj saradnji; menadžment međunarodnih projekata; evropska kulturna politika i prioriteti programa Kreativna Evropa. U okviru programa seminara predstavnici Deska Kreativna Evropa Srbija Nina Mihaljinac i Milan Đorđević, Mina Radmilović Pjevac, Dragana Srećkov i Jovana Rapajić, govoriće o prilikama koje pruža program Kreativna Evropa. Takođe, Marija Popović iz Studentkog kulturnog centra Novog Sada i predstavnica projekata Be SpectACTive! i Aerowaves, govoriće o finansijskom planiranju projekata, a Aleksandra Dobrin iz Kulturnog centra „Mladost“ Futog će predstaviti iskustvo konkurisanja i liderskog upravljanja projektom Make it new!, takođe podržanog programom Kreativna Evropa.

Pozivamo sve one koji se nisu našli među odabrnim učesnicima da nam se jave da zakažemo viđanje i razgovaramo o mogućnostima konkurisanja, kao i da prate najave naših narednih događaja koje ćemo organizovati u cilju što bolje pripreme projekata domaćih ustanova i organizaciju u kulturi.