Javne konsultacije – Last Check konkursnih prijava

Javne konsultacije – Last Check konkursnih prijava

26/11/2018

Desk Kreativna Evropa Srbija, u saradnji sa EU info centrom, organizuje javne konsultacije o konkurisanju na poziv za evropske projekte sarradnje 2019 programa Kreativna Evropa u ponedeljak. 4. decembra u 14.30h u EU info centru (Kralja Milana 7, Beograd).

Poziv je upućen ustanovama i organizacijama u kulturi koje pripremaju prijave za aktuelni konkursni poziv, kao lideri ili partneri na evropskim projektima saradnje. Program događaja čine sesije javnih konsultacija o pitanjima u vezi s konkursnom procedurom (kreiranje PIC broja, ECAS naloga, i elektronskog formulara), dokumentacijom (najpre, sadržajem odgovora u konkursnom formularu i detaljnom opisu projekta), finansijskim i pravnim pitanjima (budžetski plan, mandatno pismo, izjava časti i ugovor o saradnji), a na primerima projekata koje prijavljeni učesnici predstave.

Pozivamo sve ustanove i organizacije u kulturi koje imaju nameru da konkurišu u ovoj godini da se prijave sa predlozima projekata u kojima će učestvovati kao liderske ili partnerske organizacije. Događaj je otvoren i za sve zainteresovane profesionalce u kulturi koji žele da se informišu i obuče za konkurisanje na program Kreativna Evropa.

Program događaja će voditi predstavnici Deska Kreativna Evropa Srbija: Dimitrije Tadić, rukovodilac, Nina Mihaljinac i Milan Đorđević, menadžeri projekata.

Molimo sve zainteresovane da prijave svoje učešće do nedelje 2. decembra u podne, slanjem prijave (ime i prezime, ime ustanove/organizacije i kontakt) na adresu kreativnaevropa@gmail.com.

Vidimo se u EU info centru!