Desk na prvom nacionalnom fandrejzing kongresu “OPENS FundCon”

Desk na prvom nacionalnom fandrejzing kongresu “OPENS FundCon”

29/11/2018

Omladinska prestonica Evrope Novi Sad 2019 i Krovna organizacija mladih Srbije organizuju prvi nacionalni fandrejzing kongres “OPENS FundCon” u subotu, 15. decembra u Novom Sadu.

Za učešće u kongresu se mogu prijaviti predstavnici omladinskih organizacija i organizacija za mlade, predstavnici kancelarija za mlade, ustanova koje rade sa mladima kao i pojedinci koji se bave fandrejzingom koji žele da prikupe znanja, ideje i kontakte, kao i da čuju više o različitim programima podrške.

Partneri kongresa su UNICEF, Tempus fondacija, UNDP, Desk Kreativna Evropa Srbija, Regionalna kancelarija za saradnju mladih Zapadnog Balkana – RYCO, Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom (Europe for Citizens), Kancelarija za mlade Novi Sad, Catalyst Balkans, Timočki omladinski centar – Prostor za Pomak, Olof Palme International Center, Homepage, Color Press Grupa, Erste Banka, Naftna industrija Srbije, Univerexport.

Više informacija o kongresu, agendi i načinu prijave možete naći na sajtu Omladinske prestonice Evrope NS 2019. Rok za prijavu učesnika je 10. decembar 2018. godine. Za učesnike kongresa su obezbeđeni putni troškovi ukoliko je potrebno.

“OPENS FundCon” kongres se organizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije.

Ukoliko imate dodatna pitanja možete pisati na: program@opens2019.rs