Učestvujte u našim narednim događajima širom Srbije

Učestvujte u našim narednim događajima širom Srbije

02/08/2019

Kultura deska Srbija i Antena Kultura deska Srbija tokom cele godine organizuju besplatne seminare, radionice i info dane širom Srbije, a takođe prisustni smo i na konferencijama, festivalima i drugim važnim događajima. Kako biste bili blagovremeno informisani i kako biste se uspešno pripremili za aktuelne konkurse i one koji će biti raspisivani tokom godine, želimo da vam skrenemo pažnju na neke od naših narednih aktivnosti.

Sledeće nedelje, nakon seminara u Tršiću koji organizujemo od 5. do 8. avgusta, u petak 9. avgusta dolazimo u Niš, gde ćemo u okviru Nišville Jazz festivala zajedno s prestavnicima sektora kulture iz Niša učestvovati u tribini Džez i interkulturalizam. To je ujedno i prilika da čujete više o novom konkursu u okviru inicijative Muzika pokreće Evropu, kojom se podržava evropska muzička raznolikost i razvoj karijera mladih izvođača.

U poslednjoj nedelji avgusta, nakon otvaranja trećeg i-Portunus konkursa za mobilnost pojedinaca, Eva Blaute će 26. avgusta u Beogradu govoriti o uslovima konkurisanja i kako na najbolji način sastaviti prijavu. Prijavite se za učešće i iskoristite mogućnost da uspostavite kontakt.

U oktobru nas očekuje još jedan seminar za pisanje projekata koji organizujemo u Andrevlju, kao i info dani Antena deska u Rumi (septembar), Vrbasu (oktobar) i Novom Sadu.
Nakon Niša i Novog Sada, Forum Kreativna Evropa 2019 biće organizovan i u Beogradu 7. i 8. novembra. Program konferencije će biti objavljen uskoro, a do tada se možete prijaviti da učestvujete u programu kao vođa radionice na temu koju sami odredite, a koja može biti korisna drugim profesionalcima u kulturi.

O ostalim aktivnostima Deska obaveštavaćemo vas putem njuzletera, sajta i društvenih mreža na kojima smo pristuni.

Ako do kraja godine u okviru svog festivala, konferencije ili seminara, planirate okupljanje profesionalaca u kulturi koji mogu biti zainteresovani za program Kreativna Evropa, javite nam se, vrlo rado ćemo se odazvati i predstaviti konkurse programa Kreativna Evropa!