Desk na OPENS FundCon 2019 u Novom Sadu

Desk na OPENS FundCon 2019 u Novom Sadu

17/09/2019

OPENS FundCon je fundraising kongres koji se održava u Novom Sadu od 20. do 22. septembra. Kongres koji organizuje Omladinska prestonica Evrope Novi Sad 2019 će okupiti društveno odgovorne kompanije, fondacije, ambasade, predstavnike EU fondova i organizacije civilnog društva.

Agenda kongresa dizajnirana je tako da odgovori na potrebe civilnog sektora, podstakne diskusije i pruži različite uglove posmatranja teme održivosti. Prvi dan Kongresa posvećen je marketing strategijama, drugi dan Kongresa rezervisan je za fandrejzing, a treći dan posvećujemo ljudskim resursima. Program čini niz radionica, masterklasova, sesija, panela i resurs kafea.

Namenjen je prvenstveno predstavnicima organizacija civilnog društva iz Srbije, kancelarija za mlade, ali i predstavnicima kompanija koje žele da započnu društveno odgovorno poslovanje, predstavnicima institucija kao i pojedincima koji se bave projektnim menadžmentom, što znači da se može prijaviti i više ljudi ispred jedne organizacije.

Učesnici će imati priliku da prikupe znanja, ideje i kontakte, kao i da čuju više o različitim programima podrške.

Predstavnici Kultura Deska Srbija predstaviće aktuelne konkurse i konkurse koji će biti raspisivani u okviru programa Kreativna Evropa u narednom periodu. Pozivamo predstavnike ustanove i organizcija u kulturi da se prijave za učešće u radionici u okviru koje ćemo diskutovati o projektnim idejama za konkurse programa Kreativna Evropa.

Detaljan plan, program, satnice, kao i način registracije možete pronaći na sajtu: https://fundcon.opens2019.rs/