Rezultati poziva za učešće u obuci u Andrevlju

Rezultati poziva za učešće u obuci u Andrevlju

09/10/2019

Na ovogodišnji poziv za učešće u obuci za pisanje projekata, koju organizuje Antena Kultura deska Srbija, pristigao je veliki broj prijava iz cele zemlje. Zahvaljujemo se svima na interesovanju i poslatim prijavama.

Zbog ograničenih vremenskih i smeštajnih kapaciteta nismo u prilici da prihvatimo sve prijave. Listu učesnika možete pogledati ovde. Radujemo se zajedničkom radu na projektima u okviru radionica i predavanja.

Teme kojima će se seminar baviti su savremene prakse i koncepti u međunarodnoj kulturnoj saradnji; menadžment međunarodnih projekata; evropska kulturna politika i prioriteti programa Kreativna Evropa. U okviru programa seminara predstavnici Deska Kreativna Evropa Srbija Dimitrije Tadić i Milan Đorđević će govoriti o misiji programa i aktuelnim prilikama za konkurisanje, predstavnik projekta Troubadorurs2020 Dejan Vujinović će govoriti o iskustvu konkurisanja i realizaciji projekta, a Jovana Rapajić, predstavnica Antena kancelarije Kultura deska Srbija govoriće o konkursnoj proceduri i važnim savetima za konkurisanje.

Lista učesnika

Program seminara

Pozivamo sve one koji se nisu našli među odabrnim učesnicima da nam se jave da zakažemo viđanje i razgovaramo o mogućnostima konkurisanja, kao i da prate najave naših narednih događaja koje ćemo organizovati u cilju što bolje pripreme projekata domaćih ustanova i organizaciju u kulturi.