Pripremite se za konkurisanje uz našu pomoć

Pripremite se za konkurisanje uz našu pomoć

28/10/2019

Novi poziv za evropske projekte saradnje je raspisan ovog meseca, a ostalo je još četiri nedelje za pripremu projekata. Takođe, otvorena su i dva konkursa inicijative Muzika pokreće Evropu – poziv za saradnju manjih muzičkih prostora i poziv za promovisanje muzičke raznolikosti i talenata.

Timovi Kultura desk Srbija u Beogradu i Antena kancelarija u Novom Sadu vam mogu pomoći u pojašnjavanju konkursne procedure, osmišljavanju projekte ideje i pronalaženju partnera. Prijavite se za jedan od besplatnih događaja koje organizujemo u narednom periodu na kojima ćemo se pripremati za konkurisanje.

U Novom Sadu, Senti, Somboru i Subotici organizujemo info dane o programu, gde možete čuti više o prioritetima konkursa, rokovima za konkurisanje i iskustvima uspešnih priča.

U okviru Foruma Kreativna Evropa 2019 u Beogradu organizujemo posebne programe pripreme:

Radionica pisanja projekata sa Milenom Dragićević Šešić (Kolarac, 7. novembar u 10.00h);

Sesija pronalaženja partnera na kojoj će deskovi Belgije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Belike Britanije, Gruzije, Luksemburga, Rumunije, Tunisa, Ukrajine, Francuske i Crne Gore predstaviti pozive za partnerstvo i prilike za saradnju sa zemljama iz kojih dolaze (Kolarac, Mala sala, 7. novembar u 14.30h);

Javne konsultacije o projektnim idejama (Biblioteka na Kolarcu, 7. novembar u 16.30h);

• Predstavljanje konkursa za Zapadni Balkan (Kolarac, Mala sala, 7. novembar u 10.30h);

• Razgovor o prilikama za uspostavljanje evropske i regionalne saradnje (Kolarac, Mala sala, 7. novembar u 11.15h);

• Predstavljanje nacionalnih, regionalnih i EU izvora sa sufinansiranje međunarodnih projekata (EU info centar, 7. novembar u 17.00h).

Za učešće u Forumu je potrebna prijava. Pozivamo vas da pogledate program i učestvujete i u drugim programima na Forumu.

Ukoliko imate pitanja ili vam je potrebna pomoć, možete nam se javiti putem elektronske pošte, Fejzbuka, Instagrama, Skajpa ili Tvitera.