Izveštavanje u evropskim projektima – šta treba znati?

Izveštavanje u evropskim projektima – šta treba znati?

04/12/2019

Obavezna aktivnost na svakom uspešnom evropskom projektu u okviru programa Kreativna Evropa je sastavljanje i podnošenje finansijskog i narativnog izveštaja o realizaciji projekta.

Zadatak je složeniji kada su u pitanju partnerski projekti, a zbog sve većeg broja evropskih projekata koje realizuju ustanove i organizacije iz Srbije, želimo da pomognemo u razrešavanju svih pravnih i drugih nedoumica.

Pozivamo sve zainteresovane, a naročito one organizacije koje trenutno realizuju projekte u okviru potprograma Kultura i MEDIA Kreativna Evropa, da dođu i podele svoja iskustva i dobiju odgovore na sva pitanja s kojima se susreću u pripremi izveštaja.

Trening će održati Ana Ćosić, ekonomistkinja i koordinatorka finansijskih poslova MEDIA deska Srbija, koja ima značajno iskustvo u ovoj oblasti. Događaj se realizuje u petak, 20. decembra u 14 časova u prostoru i u saradnji s EU info centrom (Kralja Milana 7).

Za učešće je potrebna prethodna prijava, a možete se prijaviti do utorka, 17. decembra: https://forms.gle/XB6GVZ63rTRtCRPW6

Vidimo se u EU info centru!