Info dani o konkursu za Zapadni Balkan – novi gradovi

Info dani o konkursu za Zapadni Balkan – novi gradovi

06/02/2020

U cilju što uspešnije pripreme za konkurisanje na trenutno otvoreni poziv za projekte saradnje na Zapadnom Balkanu, Kultura desk Srbija organizuje info dane u Kragujevcu, Knjaževcu i Pirotu, i to:

  • 12. februar u 13h u prostoru Univerziteta u Kragujevcu
  • 18. februar u 13h u prostoru Zavičajnog muzeja Knjaževca
  • 19. februar u 13h, u Pirotu, u prostoru Uprave grada Pirota

Program info dana čini prezentacija misije programa i smernica novog konkursa za Zapadni Balkan o čemu će govoriti Dimitrije Tadić, rukovodilac Deska Kreativna Evropa Srbija, kao i razgovor o projektnim idejama, odnosno kako od ideje kreirati uspešnu aplikaciju.

Očekujemo predstavnike/ce ustanova i organizacija koji pripremaju dokumentaciju za prijavu na konkurs za Zapadni Balkan, kao i sve zainteresovane profesionalce u kulturi koji žele da se informišu u obuče za konkurisanje na program Kreativna Evropa.

Kultura desk Srbija, kao deo Deska Kreativna Evropa Srbija, je nacionalna kancelarija koja u Srbiji sprovodi glavni program EU za kulturu – Kreativna Evropa. Jedan od važnih ciljeva Deska Kreativna Evropa Srbija jeste davanje doprinosa demetropolizaciji Srbije, zbog čega se aktivnosti Deska odvijaju ne samo van Beograda, već i van većih gradskih centara.

Srdačno vas pozdravljamo i očekujemo u na info danima!

Tim Kultura desk Srbija