Rezultati poziva za učešće u obuci u Andrevlju

Rezultati poziva za učešće u obuci u Andrevlju

20/02/2020

Na osnovu javnog poziva za dostavljanje prijava za učešće u seminaru za pisanje projekata kulturne saradnje na Zapadnom Balkanu, koji organizuje Antena Kultura deska Srbija u Andrevlju, 2. i 3. marta 2020. godine, odabrano je dvadesetpet predstavnika ustanova i organizacija u kulturi.

Priliku da predstave svoje projektne ideje i učestvuju u programu obuke imaće predstavnici Studentskog kulturnog centra Novi Sad, Fakulteta primenjenih umetnosti iz Beograda, Klastera modne i odevne industrije FACTS iz Beograda, Udruženja Kulturanova iz Novog Sada, Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, Udruženja Kulturni element iz Beograda, Udruženja Kulturni front iz Beograda, ReCrafts klastera iz Beograda, Pozorišta mladih iz Novog Sada, Sterijinog pozorja iz Novog Sada, Udruženja Ink Fest iz Novog Sada, Škole glume i javnog nastupa Šmiranti iz Novog Sada, Sindikata novinara Srbije iz Beograda, Pokreta trećeg doba iz Niša, Udruženja Mensa Srbija iz Beograda i Evropskog klastera Alpe Adria Pannonia iz Novog Sada.

Iako je pristigao veliki broj prijava, zbog ograničenih vremenskih i smeštajnih kapaciteta nismo u prilici da prihvatimo sve prijave. Zahvaljujemo se svima na interesovanju i poslatim prijavama.

Program seminara čine prezentacije misije programa i prioriteta konkursa za kulturnu saradnju na zapadnom Balkanu, zatim predstavljanje iskustva konkurisanja i realizaciji projekta, pisanja budžeta, konkursne procedure i razgovor o projektim idejama.

Spisak učesnika možete preuzeti ovde.

Program seminara možete preuzeti ovde.

Vidimo se u Andrevlju!