Rezultati javnog poziva za učešće u seminaru “Program Kreativna Evropa – priprema projekata”

Rezultati javnog poziva za učešće u seminaru “Program Kreativna Evropa – priprema projekata”

09/07/2020

Predstavnici devet ustanova i organizacija iz Srbije imaće priliku da učestvuju na seminaru pripreme predloga projekata za program Kreativna Evropa, koji se organizuje u saradnji sa Centrom za kulturu „Vuk Karadžić“ u Tršiću, od 13. do 16. jula.

Desk Kreativna Evropa Srbija svake godine organizuje seminar za pisanje projekata u cilju što bolje pripreme projekata ustanova i organizacija sa kojima će konkurisati za podršku programa Kreativna Evropa, kako ove godine tako i narednih godina.

Teme kojima će se seminar baviti su savremene prakse i koncepti u međunarodnoj kulturnoj saradnji, kulturnoj baštini i savremenoj umetnosti; menadžment međunarodnih projekata; evropska kulturna politika i prioriteti programa Kreativna Evropa.

Seminar će biti održan u skladu sa propisanim merama zdravstvene zaštite, na otvorenom prostoru u okviru kompleksa Znamenitog mesta Tršić.

Sve ustanove i organizacije koje nisu među ovogodišnjim učesnicima pozvamo da nam se jave, kako bismo razgovarali o predlozima ideja za projekte. Tim Desk Kreativna Evropa Srbija nudi mogućnost zakazivanja onlajn sastanaka putem Skajp i Zum aplikacija.

Zahvaljujemo se svima na interesovanju, a učesnicima seminara želimo uspešan rad na projektnim idejama, te ostvarivanje dugoročnih profesionalnih veza na seminaru u Tršiću!

Spisak učesnika seminara možete preuzeti ovde.

Program seminara možete preuzeti ovde.