Javne konsultacije – last check konkursnih prijava

Javne konsultacije – last check konkursnih prijava

21/04/2022

U okviru programa Kreativna Evropa već 12 nedelja je otvoren Konkurs za evropske projekte saradnje – za koji se već tradicionalno priprema veliki broj ustanova i organizacija iz Srbije da učestvuju kao nosioci ili partneri na predlozima projekata.

Budući da je 5. maj rok za konkurisanje i imajući u vidu da se u poslednjim danima rade završne pripreme konkursnih prijava, organizujemo javne konsultacije u petak, 29. aprila u 11 časova u prostoru EU info centra u Beogradu (Kralja Milana 7).

Pitanja, dileme i problemi s kojima se suočavaju svi koji konkurišu biće okosnica programa, a kako bismo na sva vaša pitanja imali odgovore, molimo vas da ih uputite ranije – do 27. aprila, putem sledećeg upitnika.

Uz predstavnike ustanova i organizacija u kulturi koje imaju nameru da konkurišu u ovoj godini, pozivamo i za sve zainteresovane profesionalce u kulturi koji žele da se informišu i obuče za konkurisanje na program Kreativna Evropa da nam se pridruže.

Program događaja će voditi predstavnici Deska Kreativna Evropa Srbija: Dimitrije Tadić, rukovodilac i Milan Đorđević, menadžer projekata.

Vidimo se u EU info centru!