Tête-à-tête razgovori o evropskim projektima u bašti EU info centra

Tête-à-tête razgovori o evropskim projektima u bašti EU info centra

27/07/2022

Iako je vreme letnjih odmora u toku, otvoreno je nekoliko konkursa u okviru programa Kreativna Evropa s rokom do kraja leta – konkursi Inovativne laboratorije i Medijska partnerstva traju do 7. septembra, a konkurs Odbrana medijske slobode i pluralizma traje do 20. septembra.

Imajući u vidu da mnogi koriste leto i manji broj obaveza da pripremaju konkursnu prijavu, organizujemo tête-à-tête razgovore o projektnim idejama u polju kulture, informisanja i medija, u utorak, 2. avgusta u 12h, u bašti EU info centra u Beogradu (Kralja Milana 7).

Pripremite pitanja i ponesite konkursni materijal (iako je još u radnoj fazi!) da uz kafu ili čaj i francuske kolače pogledamo prijavu i porazgovaramo o dilemama i mogućnostima za unapređenje.

Ukoliko ste tek na početku i još uvek nemate predlog projekta, pozivamo vas da nam se svakako pridružite, jer možemo zajedno da razmotrimo vaše inicijalne ideje za konkurisanje.

Kako bismo za sve zainteresovane planirali dovoljno vremena molimo vas da popunite kratak upitnik i tako se prijavite se za događaj.

Vidimo se u bašti EU info centra!