Tête-à-tête razgovori o finansijsko – administrativnom planiranju projekata

Tête-à-tête razgovori o finansijsko – administrativnom planiranju projekata

10/10/2022

Sa početkom jeseni i ulaskom u radni ritam, nakon letnje pauze, dobili smo najave za raspise konkursa u okviru programa Kreativna Evropa za narednu godinu. Prema preliminarnom planu raspisivanja konkursnih poziva u okviru potprograma Kultura, planirano je da Konkurs za evropske projekte saradnje bude raspisan 17. novembra, a Konkurs za cirkulaciju književnih dela 15. novembra.

Kako se vreme za konkurisanje približava, ovaj period treba iskoristiti kako bi se što bolje pripremili za pisanje projekta. Imajući u vidu da se najviše nedoumica javlja po pitanju finansijskog i administrativnog planiranja projekta, organizujemo tête-à-tête razgovore o finansijsko – administrativnom planiranju projekata u polju kulture, informisanja i medija, u četvrtak, 13. oktobra u 12h, u EU info centru u Beogradu (Kralja Milana 7).

Pripremite pitanja i ponesite konkursni materijal (iako je još u radnoj fazi!) da uz kafu ili čaj i francuske kolače pogledamo prijavu i porazgovaramo o dilemama i mogućnostima za unapređenje. Odgovore na sva vaša pitanja davaće:

Ana Ćosić, finansijska menadžerka Deska Kreativan Evropa Srbija
Dimitrije Tadić, rukovodilac Deska Kreativan Evropa Srbija
Una Domazetoski, rukovodilac MEDIA Deska Srbija
Milan Đorđević i Mirjana Žarković, menadžeri projekta Desk Kreativna Evropa Srbija

Kako bismo za sve zainteresovane planirali dovoljno vremena molimo vas da popunite kratak upitnik i tako se prijavite se za događaj.

Vidimo se u EU info centru!